Barbour internasjonal piccadilly møtes courtnee

Stolt utstillingsvindu og selge de siste samlingene, våre butikker og deres ansatte er en enormt viktig del av Barbour merkevare. Vi har besøkt en rekke av våre travleste butikker for å snakke med ansatte om de siste samlingene og hva Barbour betyr for dem.

Vi møtte opp med Courtnee, en ekspeditør fra Barbour International Piccadilly butikken som fortalte oss om sine favoritt samlinger denne sesongen og hvordan hun liker å style henne Barbour internasjonale elementer.

1. Fortell oss ditt navn og litt om deg selv.

Mitt navn er Courtnee Haley og jeg er en heltids ansatt ved Barbour International. Før arbeider for Barbour jeg studerte Foundation i Kunst og Design, i september skal jeg gå til Leeds College of Art å studere Creative Advertising.

content5_0

2. Hvilke samlinger gjør butikken lager?

Piccadilly er et Barbour International butikken, så vi selger følgende samlinger:

Men’s- Tourer Lux, Scrambler, Steve McQueen, Deus Ex Machina, Tourer Lux Denim Garage Essentials
Women’s- Tourer, Black Streak, Trophy

3. Har du en favoritt samling fra Spring / Summer?

En av mine favoritt kolleksjoner isTrophy for sin vintage og distressed følelse, selv om jeg også elsker svart strek for det er påfallende «biker chic» stil. For menn denne sesongen, har Scrambler noen gode yttertøy og Tourer Lux Denim gir noen smak lyse midlayers perfekt for sommeren!

4. Er det noen skiller seg ut biter som du elsker denne sesongen?

Brikkene som skiller seg ut mest for meg er de Folco Bukser, Shadow Mid Leather Jacket og Kelley Casual som de bringer en moderne stil til klassiske biker ser. For menn måtte det være Shadow skjorte og A225 Zip Through Jacket.

5. Beskriv hva du synes er den perfekte måten å style en Barbour voks jakke?

Jeg liker å style en voks jakke med en tskjorte, for eksempel Folco Top, jeans og pumper for en hverdag smartcasual look, eller med en søt skjørt og støvler for en mer feminin natten look.
For menn, en voks jakke alltid parene godt med en denim eller tartan shirt som Shadow skjorte.

6. Hva er din favoritt del om å jobbe for Barbour

Som Barbour er et familiedrevet virksomhet, opererer vi som en familie gjør det veldig gøy å jobbe her. Vi har gode ledere som kan hjelpe oss til å levere god service og er alltid der for å gi oss støtte når vi trenger det.

 

Én kommentar til «Barbour internasjonal piccadilly møtes courtnee»

  1. Hei, dette er en kommentar.
    For å slette en kommentar, er det bare å logge inn og se på innleggets kommentarer. Der vil du ha muligheten til å redigere eller slette kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>