Jakker for VINTER: menns Barbour jakker

Velkommen til Repertoar Fashion blogg, for vår første innlegget vi skal ha en grundig titt på vårt utvalg av menns Barbour jakker.

Her på Repertoar Fashion har vi en sterk utvalg av menn jakke som er perfekt for akkurat nå som vinteren begynner å nærme seg, og det blir kaldere. Vi har hatt stor suksess med vårt utvalg av Barbour Jackets. The International Union Flag jakke (bildet innfelt til venstre) er en av flaggskipet jakker i vår Barbour serien. Denne klassiske «biker-stil» Jakken er laget av 100% vokset bomull (gjør det vannavstøtende – perfekt for britiske været) med en 100% bomull indre union jack fôr. Fortsetter Union Jack tema jakken har også en Barbour Union Jack vevd merke på øvre venstre bryst samt den kritikerroste «Barbour International ‘merke på høyre brystlomme. Denne jakken koster £ 259 som er en god pris vurderer solid konstruksjon og høy kvalitet på materialer samt den høye standarden på håndverk. Disse jakkene er svært ettertraktet denne sesongen; både av de som er nye for Barbour og eksisterende Barbour fans på grunn av flott utseende og den robuste konstruksjonen, er dette en jakke som har potensial til å vare mange sesonger inn i fremtiden! Jakken kan bli funnet på Repertoar Fashion hjemmeside ved å klikke HER.

Også populært denne sesongen, og i Barbour serien er Barbour ‘Chelsea Sports Quilt’ jakke (bildet innfelt til høyre). Dette elegante og klassisk stil diamant dyne jakke er laget av 100% matt polyester til en svært konkurransedyktig pris for bare £ 110 gjør det til et viktig for ethvert manns garderobe denne sesongen. Det er perfekt for bruk med et par jeans eller som en frakk for å holde deg varm i morgen på vei også og fra jobb, takket være 100g myk polyester vatt og 100% poly-amid fôr som gir brukeren god isolasjon fra utsiden elementer som gjør det like praktisk som den er stilig! Jakken vises til høyre er i fargen sort, men vi lager også denne jakken i marineblå, brun og avbildet svart.

På et enda mer konkurransedyktig pris av bare sjenert av £ 100 kommer på £ 99.95 er vår Barbour menn ‘Liddesdale’ Jakke (avbildet i sort til venstre). Denne jakken har en stilig ‘slange’ mønster dyne samt en kordfløyel krage samt Barbour logoen som er brodert på venstre frontlomme på jakken. Som med Barbour ‘Chelsea’ jakke denne jakken er perfekt for bruk casually med jeans når ut og om, og for å holde deg varm i vinter. Mens jakke som er avbildet til venstre er den svarte versjonen vi lager også en marineblå alternativ også. Den svarte versjonen finner du på vår hjemmeside HER.

Også laget av høy kvalitet 100% vokset bomull er vårt endelige jakke for denne sesonger Barbour Område: gå inn i Barbour ‘forsøk’ jakke i salvie (selv om den faktiske fargen ser nesten ut som en brun). Denne flotte jakken er stylet etter den ikoniske Barbour International Motor Cycle Trials jakker og er ikonisk og elegant som den er ettertraktet! Innsiden av denne jakken er foret med samme 100% bomull som er funnet på Union Jack jakke som sett på toppen av denne artikkelen. Men i motsetning til Union Jack jakke Trials Jakken er foret med originale og svært ikoniske Barbour tartan sjekk mønster. Du kan se prøvelser jakke på vår side HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>